Exclusieve Pennen
Bijzondere Collecties
Atlassen Reprints Amsterdam Specials Religie - Kunst Fotografie Natuur Cultuur Over Rome Kookboeken Specials Kookboeken op land etc. Reisgidsen per land Openingstijden Anno 1778 ? Concertgebouw Literaire Salon Programma Jimmink Kunst bij Jimmink Preek van de Leek
Activiteiten
Schrijvers Monument
Geschiedenis
In Memoriam FOTO'S 1943 St Wolff Anne Frank
Anne Frank’s
Bookshop
Art & Collectors Editions
Bij Jimmink
XL Editions

Rijks

Masters Of The Golden Age


Paintings

Of The Gallery Of Honour

TASCHEN

Uitgeverij SJA'AR

Judaïca

Ester Scroll Megallah Werkman Chassidische Charlotte Salomons

Naast de BOEKENBON accepteren wij ook de VVV-BON en de IRISCHEQUE

STRUIKELSTENEN ONZE FOLDER 4 Mei Open Joodse Huizen 5 mei Huizen van Verzet 5 mei Vrijheidsmaaltijd 6 mei GRATIS FILM VERRADEN VAN ANNE VERRADEN VAN ANNE
Home Nederlandstalige boeken Kinderboeken Engelstalige Boeken Ereading Acties Bij Boekhandel Jimmink Help
Rooseveltlaan 62
1078 NL Amsterdam   
020 - 679 12 44
info@jimmink.eu Boekhandel Jimmink Winkelmandje
ZOEK HIER 
EEN BOEK
De Italiaanse keuken is een van de beste vis keukens ter wereld. Het geheim? Goede, verse ingrediënten, puur en eerlijk klaargemaakt. Deze vis bijbel bevat meer dan 200 eenvoudige en authentieke recepten voor vis en zeevruchten uit de keuken van de befaamde Zilveren Lepel, vol inspiratie en heel toegankelijk. Dit boek helpt je bij het kiezen, voorbereiden en klaarmaken van bijna alle voorkomende soorten vis en zeevruchten.
Met het oog op duurzaamheid en verkrijgbaarheid geeft De Zilveren Lepel Vis ook alternatieven om optimaal gebruik te maken van de vangst van de dag.
De recepten variëren van een verwarmende driekleurige vislasagne tot een klassieke spaghettini met venusschelpen of gerookte zalmforel met amandelen en groene groente. Allemaal even verrukkelijk en puur Italiaans.

Na het succes van 'De zilveren lepel' het kloeke Italiaanse standaard kookboek, opnieuw een deel dat dezelfde omslag en uitvoering heeft als de Zilveren Lepel, alleen extra in speels rood 'Vis' op de voorzijde en de rug.
Met ca. 200 recepten voor o.a. witte rondvis, platvis, vette vis, zoetwatervis en schaal- en schelpdieren. De inleiding besteedt aandacht aan duurzame visvangst! Bij elke soort vooraf eerst informatie over de vissen, elke vis wordt duidelijk afgebeeld met in de tekst aandacht voor bereidingswijzen, plaats in de Italiaanse keuken en alternatieven.
De recepten voor 4-6 personen zijn voor koks met enige ervaring goed uitvoerbaar en de meeste vissoorten zijn bij een goed gesorteerde vishandel of marktkraam te krijgen.
Achterin staat een heldere uitleg van de basis technieken als schoonmaken, ontvellen, ontgraten enz. met verduidelijkende werk foto's. In symbolen wordt bij de recepten naar deze basis technieken verwezen.
Gedrukt op dikker papier. Bevat mooie gerecht foto's, een woordenlijst en een alfabetisch begrippen/recepten register.
Kortom voor elke liefhebber van vis en/of de Italiaanse keuken een must.

Uitverkocht maar boekhandel Jimmink heeft het boek nog.
De Zilveren Lepel Vis
Hardback
aantal pagina's: 312
gewicht: 1279 g
formaat: 280 x 188 x 32

prijs: € 49,95
E-mailadres: info@jimmink.eu?subject=Onder de olijfboom&body=Ondergetekende bestelt hierbij ...ex(x) van 
De Zilveren Lepel Vis
Hardback
aantal pagina's:	312
gewicht:	1279 g
formaat:	280 x 188 x 32

prijs:	€ 49,95

Naam: 
Adres:
Telefoonnummer: