Exclusieve Pennen
Bijzondere Collecties
Atlassen Reprints Amsterdam Specials Religie - Kunst Fotografie Natuur Cultuur Over Rome Kookboeken Specials Kookboeken op land etc. Reisgidsen per land Openingstijden Anno 1778 ? Concertgebouw Literaire Salon Programma Jimmink Kunst bij Jimmink Preek van de Leek
Activiteiten
Schrijvers Monument
Geschiedenis
In Memoriam FOTO'S 1943 St Wolff Anne Frank
Anne Frank’s
Bookshop
Art & Collectors Editions
Bij Jimmink
XL Editions

Rijks

Masters Of The Golden Age


Paintings

Of The Gallery Of Honour

TASCHEN

Uitgeverij SJA'AR

Judaïca

Ester Scroll Megallah Werkman Chassidische Charlotte Salomons

Naast de BOEKENBON accepteren wij ook de VVV-BON en de IRISCHEQUE

STRUIKELSTENEN ONZE FOLDER 4 Mei Open Joodse Huizen 5 mei Huizen van Verzet 5 mei Vrijheidsmaaltijd 6 mei GRATIS FILM VERRADEN VAN ANNE VERRADEN VAN ANNE
Home Nederlandstalige boeken Kinderboeken Engelstalige Boeken Ereading Acties Bij Boekhandel Jimmink Help
Rooseveltlaan 62
1078 NL Amsterdam   
020 - 679 12 44
info@jimmink.eu Boekhandel Jimmink Winkelmandje
ZOEK HIER 
EEN BOEK
De complete kok, een kookcursus van Lyn Hall

“Lyn Hall is de allerbeste kooklerares”
Michel Roux

Lyn Hall is in Groot-Brittannie een begrip als kooklerares en als publiciste. In dit aantrekkelijke kookboek besteedt ze in het eerste deel aandacht aan de keukenuitrusting die van goede kwaliteit moet zijn om plezierig te kunnen werken, aan keukentechnieken als o.a. koken en sudderen, blancheren, bakken enz.
Het receptengedeelte voor o.a. vis, rood vlees, gevogelte, bonen en peulvruchten, groenten enz. begint bij ieder onderwerp eerst met koopadviezen, bewaartips en bereidingswijzen.
Elk recept wordt afgesloten met tips over herkomst, (gedeeltelijk) voorbereiden, variatiemogelijkheden, bijpassende schotels enz.
Tot slot het ontvangen van gasten, het organiseren van formele en informele etentjes, het plannen van een menu, menu's voor diverse gelegenheden (ook gezinsmaaltijden), het presenteren van schotels, over dranken, glazen enz.
Met schema's voor braadtijden. Gericht op een publiek van kookliefhebbers die behoefte hebben aan uitstekende basisinformatie, met goede tips voor tijdplanning en organisatie. Goed vertaald, uitstekend verzorgd, mooie gerechtfoto's.
Het boek heeft een alfabetisch register.
De complete kok
Lyn Hall
Hardcover
Aantal pagina's 224
Afmetingen 268 x 248 x 25 mm.
Gewicht 1375 gr.

€ 25..00
E-mailadres: info@jimmink.eu?subject=De complete kok, een kookcursus van Lyn Hall&body=Ondergetekende bestelt hierbij ...ex(x) van De complete kok,
Een kookcursus van Lyn Hall

Hardcover 
Aantal pagina's 224
Afmetingen 268 x 248 x 25 mm. 
Gewicht 1375 gr.

€ 25.00

Naam:
Adres:
Telefoonnummer: