Exclusieve Pennen
Bijzondere Collecties
Atlassen Reprints Amsterdam Specials Religie - Kunst Fotografie Natuur Cultuur Over Rome Kookboeken Specials Kookboeken op land etc. Reisgidsen per land Openingstijden Anno 1778 ? Concertgebouw Literaire Salon Programma Jimmink Kunst bij Jimmink Preek van de Leek
Activiteiten
Schrijvers Monument
Geschiedenis
In Memoriam FOTO'S 1943 St Wolff Anne Frank
Anne Frank’s
Bookshop
Art & Collectors Editions
Bij Jimmink
XL Editions

Rijks

Masters Of The Golden Age


Paintings

Of The Gallery Of Honour

TASCHEN

Uitgeverij SJA'AR

Judaïca

Ester Scroll Megallah Werkman Chassidische Charlotte Salomons

Naast de BOEKENBON accepteren wij ook de VVV-BON en de IRISCHEQUE

STRUIKELSTENEN ONZE FOLDER 4 Mei Open Joodse Huizen 5 mei Huizen van Verzet 5 mei Vrijheidsmaaltijd VERRADEN VAN ANNE VERRADEN VAN ANNE "DE GIDS"

Oudste literaire en culturele tijdschrift van Nederland

Home Nederlandstalige boeken Kinderboeken Engelstalige Boeken Ereading Acties Bij Boekhandel Jimmink Help
Rooseveltlaan 62
1078 NL Amsterdam   
020 - 679 12 44
info@jimmink.eu Boekhandel Jimmink Winkelmandje

Zoek hier in onze aparte(!) webshop :

“Modern Antiquariaat”

Elders niet meer leverbare NIEUWE boeken

Met de nieuwe live streams onderstreept Het Concertgebouw zijn missie om muziek toegankelijk te maken voor een zo breed mogelijk publiek. Met ingang van het Jubileumjaar zal de concertzaal op reguliere basis live streams realiseren, zoals die van een reeks Jubileumconcerten. Op deze manier kunnen muziekliefhebbers wereldwijd gratis meegenieten van concerten die plaatsvinden in Het Concertgebouw.

Hoe het werkt
Op dit moment zit Concertgebouw Live nog midden in de pilotfase. Dit betekent dat er mogelijk kan worden afgeweken van de beoogde standaarden.
Op het moment van de live stream, hoeft u alleen maar naar www.concertgebouw.nl/live te surfen. Wanneer u de stream wilt bekijken hoeft u alleen te klikken op de button 'Bekijk dit concert live', waarna automatisch de stream zal openen in uw scherm.
Live stream en het Concertgebouw

ARCHIEF

SCHERPDENKERS 1

SCHERPDENKERS 2

SCHERPDENKERS 3

GEERT MAK

OMHOOG

Regelmatig verzorgt Boekhandel Jimmink bij concerten boekverkoop.

Kijk in ons programma wanneer.

Scherpdenkers, concertcyclus in de Kleine Zaal 2015-2016

Scherpdenkers brengt gesproken woord en muziek samen in één programma. Tijdens een aflevering geeft een kunstenaar, wetenschapper, schrijver of politicus een lezing van een half uur over een onderwerp uit zijn of haar vakgebied. Daarna volgt een concert met avontuurlijke muziek die thematisch aansluit op de lezing. Na afloop kan er nog nagepraat en geborreld worden. De serie treedt buiten de gebaande paden van het reguliere muziekaanbod door meerdere vakgebieden in een concert bij elkaar brengen.


Familieconcert: Jacques Vriens’ De Kindertemmer (6+)

Beluister hier het volledige concert


De Notenkraker - Nederlandstalige tekenfilm kijk hier

De Notenkraker is een ballet uit 1892 op muziek van Pjotr Iljitsj Tsjaikovski. De oorspronkelijke choreografie, gebaseerd op een sprookje van de Duitse schrijver E.T.A. Hoffmann, was van Marius Petipa en Lev Ivanov. Het stuk, dat ook geschikt is voor kinderen, speelt rond de kerstboom. De Notenkraker wordt om deze reden dikwijls rond kerstmis uitgevoerd. onbeschrijflijks. Tinnen soldaten voeren een ware veldslag tegen een leger van muizen, aangevoerd door haar notenkraker! Is dit een droom? Clara vlucht met haar notenkrakerprins door de sneeuw naar het kasteel van een suikerfee die een groot feest geeft, speciaal voor Clara. Clara danst en danst met haar droomprins tot... ze weer ontwaakt

Kirov Orkest uit Sint-Petersburg, gedirigeerd door Valery Gergiev. Het verhaal wordt voorgelezen door Jenny Arean

De Kindertemmer is er voor alle ouders waarbij thuis de kinderen de baas zijn. Zoals bij Quinten en Annabel. De vervelendste tweeling ooit. Ze stampvoeten, ze schreeuwen en ze slapen bijna nooit…>lees verder

UITVERKOCHT