Exclusieve Pennen
Bijzondere Collecties
Atlassen Reprints Amsterdam Specials Religie - Kunst Fotografie Natuur Cultuur Over Rome Kookboeken Specials Kookboeken op land etc. Reisgidsen per land Openingstijden Anno 1778 ? Concertgebouw Literaire Salon Programma Jimmink Kunst bij Jimmink Preek van de Leek
Activiteiten
Schrijvers Monument
Geschiedenis
In Memoriam 4 Mei Open Joodse Huizen 5 mei Huizen van Verzet FOTO'S 1943 St Wolff Anne Frank
Anne Frank’s
Bookshop
Art & Collectors Editions
Bij Jimmink

PROGRAMMA 2017

XL Editions

Rijks

Masters Of The Golden Age


Paintings

Of The Gallery Of Honour

TASCHEN

Uitgeverij SJA'AR

Judaïca

Ester Scroll Megallah Werkman Chassidische Charlotte Salomons

Naast de BOEKENBON accepteren wij ook de VVV-BON en de IRISCHEQUE

Stolpersteinen ONZE FOLDER 5 mei Vrijheidsmaaltijd 7 mei Boekpresentatie

Oorlog bestond niet,  Fieke van Heeks Heeks

Home Nederlandstalige boeken Kinderboeken Engelstalige Boeken Ereading Acties Bij Boekhandel Jimmink Help
Rooseveltlaan 62
1078 NL Amsterdam   
020 - 679 12 44
info@jimmink.eu Boekhandel Jimmink Winkelmandje
ZOEK HIER 
EEN BOEK

De Grote Larousse Gastronomique is het ultieme naslagwerk voor professionele en hobbykoks.

Het boek bestaat al sinds 1938 en is sindsdien een groot aantal keren aangepast aan de steeds veranderende situatie op culinair gebied.

Het is een combinatie van geschiedenis, theorie en praktijk. De overzichtelijke vormgeving en ruim 1700 culinaire foto's vullen de informatie uitstekend aan en maken het boek toegankelijk en overzichtelijk.

Om de recepten gemakkelijk in de keuken te kunnen gebruiken, worden deze ook apart gebundeld in een receptenboek.

's Werelds beroemdste culinaire naslagwerk geheel vernieuwd!

In de nieuwe herziene druk van de Franse Gastronomische Encyclopedie, worden naast algemene culinaire begrippen en gerechten, de Franse regio's en ook de Franse wijnen behandeld. Veel keukens uit landen buiten Frankrijk komen aan bod.

Opgenomen zijn veertig biografieën van grote chef-koks, nieuwe technieken waaronder moleculaire, natuurlijk de klassieke gerechten en veel kleurenfoto's van ingrediënten.

Joel Robuchon - Larousse Gastronomique

De Larousse Gastronomique is de kookencyclopedie voor de echte fan, de basis voor elke professional en hobbykok. Sinds 1938 is De Larousse Gastronomique de culinaire klassieker die nog elke dag actueel is. Dat vieren we met een luxe uitvoering van deze wereldberoemde culinaire encyclopedie. De drie in linnen gebonden kookboeken in een linnen cassette vormen het culinaire hart van iedere kookboekencollectie. Proef de rijkdom van de moderne gastronomie, probeer, leer en experimenteer met de 2250 recepten, waarvan 500 van de allerbeste koks ter wereld. De Larousse Gastronomique mag in geen keuken ontbreken.

'If we were allowed only one reference book in my library, Larousse Gastronomique would be it, without question.' - Julia Child

'Een echte klassieker... en een must voor iedere serieuze kok.' - Jamie Oliver


Larousse Gastronomique

druk: 9

auteur: Robuchon, Joël


Hardback drie delen in cassette


aantal pagina's: 2736

gewicht: 4426 g

formaat: 233 x 153 x 150


prijs: € 75,00




E-mailadres: info@jimmink.eu?subject=De Grote Larousse Gastronomique&body=Ondergetekende bestelt hierbij ...ex(x) van De Grote Larousse Gastronomique

Hardback drie delen in cassette

aantal pagina's:	2736
gewicht:	4426 g
formaat:	233 x 153 x 150

prijs:	€ 75,00

naam:
adres:
Telefoonnummer: E-mailadres: info@jimmink.eu?subject=De Grote Larousse Gastronomique&body=Ondergetekende bestelt hierbij ...ex(x) van De Grote Larousse Gastronomique

Hardback drie delen in cassette

aantal pagina's:	2736
gewicht:	4426 g
formaat:	233 x 153 x 150

prijs:	€ 75,00

naam:
adres:
woonplaats postcode: