Exclusieve Pennen
Bijzondere Collecties
Atlassen Reprints Amsterdam Specials Religie - Kunst Fotografie Natuur Cultuur Over Rome Kookboeken Specials Kookboeken op land etc. Reisgidsen per land Openingstijden Anno 1778 ? Concertgebouw Literaire Salon Programma Jimmink Kunst bij Jimmink Preek van de Leek
Activiteiten
Schrijvers Monument
Geschiedenis
In Memoriam 4 Mei Open Joodse Huizen 5 mei Huizen van Verzet FOTO'S 1943 St Wolff Anne Frank
Anne Frank’s
Bookshop
Art & Collectors Editions
Bij Jimmink

PROGRAMMA 2017

XL Editions

Rijks

Masters Of The Golden Age


Paintings

Of The Gallery Of Honour

TASCHEN

Uitgeverij SJA'AR

Judaïca

Ester Scroll Megallah Werkman Chassidische Charlotte Salomons

Naast de BOEKENBON accepteren wij ook de VVV-BON en de IRISCHEQUE

Stolpersteinen ONZE FOLDER 5 mei Vrijheidsmaaltijd 7 mei Boekpresentatie

Oorlog bestond niet,  Fieke van Heeks Heeks

6 mei GRATIS FILM
Home Nederlandstalige boeken Kinderboeken Engelstalige Boeken Ereading Acties Bij Boekhandel Jimmink Help
Rooseveltlaan 62
1078 NL Amsterdam   
020 - 679 12 44
info@jimmink.eu Boekhandel Jimmink Winkelmandje
ZOEK HIER 
EEN BOEK

Italiës best bewaarde geheim: Sardinië!

Spannende eilandgerechten vol “la dolce vita”.

Op ruig en ongetemd Sardinië wordt geen Italiaans gekookt. Nee, hier wordt Sardijns gegeten! Dat betekent bij de kust vooral veel vis, schaal- en schelpdieren. Wat te denken van sardienkroketjes met pecorino of pasta met gerookte paling en inktvis? In het binnenland staan juist wild en wilde kruiden en groenten op het menu. Daarmee maak je heerlijke kwartels met vijgen en venkel, geroosterde eend met kastanjes of gestoofde haas. Mét heerlijke zoete noga bij de espresso.

De Sardijn Giovanni Pilu, sinds hij de liefde achterna ging woonachtig in Australië en eigenaar van een restaurant, schreef een uitgebreid kookboek met veel informatie over de Sardijnse keuken en zijn jeugd aldaar. Het boek 'ademt' Sardinië en je proeft de liefde van de schrijver voor zijn roots. Aan de hand van zijn jeugd en zijn leven nu vertelt hij over de Sardijnse eetgewoontes, -keukentechnieken en andere gebruiken.

Elk recept wordt van veel informatie voorzien en uitgebreid omschreven. Bij de receptuur verwijzingen naar andere receptuur (bijv. basisbereidingen) en veel praktische tips. De receptnamen zijn in het Nederlands met Italiaanse vertaling.

De indeling van het boek : Brood, Pasta en Rijst, Groente, Vis, Vlees en Gevogelte, Uit de vrije natuur, Gebak en Nagerechten, Kaas en Dranken, Basisrecepten, Ingrediënten, Uitrusting en Kooktips.

De kleurenfotografie en de vormgeving zijn prachtig.

Het boek heeft een uitgebreid register.


Uitverkocht maar boekhandel Jimmink heeft het nog.

Kookboek van Sardinië

auteur: Pilu, Giovanni

Hardback

aantal pagina's: 224

gewicht: 1486 g

formaat: 291 x 236 x 24

€ 44,95


E-mailadres: info@jimmink.eu?subject=De Keuken van Sardinië&body=Hierbij bestelt ondergetekende 
...ex(x) van de Keuken van Sardinië
voor € 44.95

Naam:
Adres:
Telefoonnummer:

LAATSTE