Exclusieve Pennen
Bijzondere Collecties
Atlassen Reprints Amsterdam Specials Religie - Kunst Fotografie Natuur Cultuur Over Rome Kookboeken Specials Kookboeken op land etc. Reisgidsen per land Openingstijden Anno 1778 ? Concertgebouw Literaire Salon Programma Jimmink Kunst bij Jimmink Preek van de Leek
Activiteiten
Schrijvers Monument
Geschiedenis
In Memoriam FOTO'S 1943 St Wolff Anne Frank
Anne Frank’s
Bookshop
Art & Collectors Editions
Bij Jimmink
XL Editions

Rijks

Masters Of The Golden Age


Paintings

Of The Gallery Of Honour

TASCHEN

Uitgeverij SJA'AR

Judaïca

Ester Scroll Megallah Werkman Chassidische Charlotte Salomons

Naast de BOEKENBON accepteren wij ook de VVV-BON en de IRISCHEQUE

STRUIKELSTENEN ONZE FOLDER 4 Mei Open Joodse Huizen 5 mei Huizen van Verzet 5 mei Vrijheidsmaaltijd 6 mei GRATIS FILM VERRADEN VAN ANNE VERRADEN VAN ANNE
Home Nederlandstalige boeken Kinderboeken Engelstalige Boeken Ereading Acties Bij Boekhandel Jimmink Help
Rooseveltlaan 62
1078 NL Amsterdam   
020 - 679 12 44
info@jimmink.eu Boekhandel Jimmink Winkelmandje
ZOEK HIER 
EEN BOEK

In de Nieuwe Chinese Keuken worden klassiek en hedendaags met elkaar gecombineerd. Het is de lancering van het nieuwe Chinese koken: de vindingrijke samensmelting van de Chinese culinaire tradities met Westerse koktechnieken, service en presentatie.

Het plaatst klassieke gerechten uit Sichuan, Hunan, Beijing en Kanton in een nieuw daglicht, herontdekt de Chinese aanpak van het vegetarische koken en geeft een nieuwe dimensie aan het gebruik van vis uit de keuken van Hong Kong. En al doende word de sluier opgelicht van creatieve en kunstzinnige combinatiemogelijkheden van Oost en West, klassiek en modern, zonder aantasting van de principes van uiterlijk, aroma, smaak en Chinese balans.

Het boek bevat meer dan 100 uitzonderlijke gerechten, gecreëerd en bereid door het culinaire team van de Tung Lok Restaurants in Singapore met eenvoudig te volgen recepten die de restaurantkeuken thuis onder bereik brengen.

De Chinese keuken gaat veranderen. Sinds de jaren tachtig zijn, behalve in de Volksrepubliek, ook in andere landen grote, innoverende ontwikkelingen aan de gang. Dit boek gaat over de Tung Lok restaurants in Singapore, een keten in het top-niveau die zich onderscheidt in het ontwikkelen van een nieuwe, Chinese keuken. Klassieke gerechten worden onderworpen aan nieuwe kooktechnieken en andere producten en ook aan de presentatie wordt veel aandacht besteed.

Dit boek bevat een keur aan gerechten, verdeeld in 'modern Chinees', Kantonese keuken, keukens van Hunan en Sechuan, van Beijing, de vegetarische keuken en de zeevruchtenkeuken. Ieder hoofdstuk wordt ingeleid met een toelichting op de kookstijl, waarna foto's van gerechten met beschrijving en paginaverwijzing naar het receptengedeelte. In dit hierna volgende receptengedeelte de recepten, met een kleine foto en een beknopte beschrijving in kleine druk.

Afgesloten met een aantal basisrecepten, een verklarende woordenlijst en een alfabetisch register. Gericht op professionele koks die zich willen vernieuwen en laten inspireren. Een standaard werk.


Melisa Teo, Don Bosco

Constance Eenschooten


Taal Nederlands


€ 24,95E-mailadres: info@jimmink.eu?subject=De Nieuwe Chinese Keuken&body=Hierbij bestelt ondergetekende
...ex(x) van De Nieuwe Chinese keuken
voor € 24.95

Naam:
Adres:
Telefoonnummer: