Exclusieve Pennen
Bijzondere Collecties
Atlassen Reprints Amsterdam Specials Religie - Kunst Fotografie Natuur Cultuur Over Rome Kookboeken Specials Kookboeken op land etc. Reisgidsen per land Openingstijden Anno 1778 ? Concertgebouw Literaire Salon Programma Jimmink Kunst bij Jimmink Preek van de Leek
Activiteiten
Schrijvers Monument
Geschiedenis
In Memoriam FOTO'S 1943 St Wolff Anne Frank
Anne Frank’s
Bookshop
Art & Collectors Editions
Bij Jimmink
XL Editions

Rijks

Masters Of The Golden Age


Paintings

Of The Gallery Of Honour

TASCHEN

Uitgeverij SJA'AR

Judaïca

Ester Scroll Megallah Werkman Chassidische Charlotte Salomons

Naast de BOEKENBON accepteren wij ook de VVV-BON en de IRISCHEQUE

STRUIKELSTENEN ONZE FOLDER 4 Mei Open Joodse Huizen 5 mei Huizen van Verzet 5 mei Vrijheidsmaaltijd 6 mei GRATIS FILM VERRADEN VAN ANNE VERRADEN VAN ANNE
Home Nederlandstalige boeken Kinderboeken Engelstalige Boeken Ereading Acties Bij Boekhandel Jimmink Help
Rooseveltlaan 62
1078 NL Amsterdam   
020 - 679 12 44
info@jimmink.eu Boekhandel Jimmink Winkelmandje
ZOEK HIER 
EEN BOEK

De Kindertemmer

De Kindertemmer is er voor alle ouders waarbij thuis de kinderen de baas zijn. Zoals bij Quinten en Annabel. De vervelendste tweeling ooit. Ze stampvoeten, ze schreeuwen en ze slapen bijna nooit. Totdat de Kindertemmer komt. Kan hij helpen? Jacques Vriens vertelt het, samen met de philharmonie zuidnederland. Van Bach tot Beethoven: allemaal hebben ze wat te melden over of namens de stoute kinderen. Er is de Dolly Suite, die Fauré schreef voor een meisje dat wél lief was. En de Kindersymfonie van Leopold Mozart, waarin speelgoed mee mag spelen.


Jacques Vriens

Wie heeft er geen boek van Jacques Vriens in de kast staan? Een van Nederlands succesvolste kinderboekenschrijvers is niet alleen populair op papier. Vriens werkt ook voor musical en werd vorig jaar verfilmd. Achtste groepers huilen niet was een succes bij jong en oud. De Kindertemmer is een niet-brave voorstelling voor kinderen van 6 tot 10 jaar. Vervelende en leuke.


Na afloop van deze voorstelling signeert Jacques Vriens samen met illustrator Kees de Boer de nieuwe uitgave van het prentenboek De Kindertemmer  in de Spiegelzaal bij Boekhandel Jimmink*E-mailadres: info@jimmink.eu?subject=Jaques Vriens De kindertemmer&body=Ondergetekende bestelt: 

... exx De Kindertemmer van Jaques Vriens ‘a   € 12,50

Doorhalen wat niet gewenst is:

Ik haal mijn bestelling op in de Boekhandel /
Ik wil de bestelling ontvangen op het opgegeven adres. 
(DE BESTELLING WORDT OPGESTUURD NA BETALING VAN DE U TOEGEZONDEN REKENING)

Naam:

Adres:

Telefoon:

Quinten en Annabel zijn twee erg vervelende kinderen, die als ze hun zin niet krijgen meteen gaan rellen. Hun wanhopige ouders doen er alles aan om de kinderen nóg meer te verwennen met uitstapjes naar pretparken en zwemparadijzen, maar het gaat van kwaad tot erger.

Ten einde raad schakelen de ouders de hulp in van de Kindertemmer: een merkwaardig mannetje dat Quinten en Annabel de schrik van hun leven bezorgt. Zal het helpen om broer en zus weer in het gareel te krijgen?

• Origineel sprookje met onvervalste Jacques Vriens-humor

• Met fantasievolle illustraties van topillustrator Kees de Boer

• Sluit aan bij de muzikale theatervoorstelling De Kindertemmer

Familieconcert: De Kindertemmer met Jacques Vriens als verteller

Jacques Vriens vertelt  speciale  Concert in het Concertgebouw het verhaal van de vervelende tweeling Quinten en Annabel, met heel veel muziek van o.a. Scarlatti, Bach, Mozart, Beethoven en Mendelssohn.