Exclusieve Pennen
Bijzondere Collecties
Atlassen Reprints Amsterdam Specials Religie - Kunst Fotografie Natuur Cultuur Over Rome Kookboeken Specials Kookboeken op land etc. Reisgidsen per land Openingstijden Anno 1778 ? Concertgebouw Literaire Salon Programma Jimmink Kunst bij Jimmink Preek van de Leek
Activiteiten
Schrijvers Monument
Geschiedenis
In Memoriam FOTO'S 1943 St Wolff Anne Frank
Anne Frank’s
Bookshop
Art & Collectors Editions
Bij Jimmink
XL Editions

Rijks

Masters Of The Golden Age


Paintings

Of The Gallery Of Honour

TASCHEN

Uitgeverij SJA'AR

Judaïca

Ester Scroll Megallah Werkman Chassidische Charlotte Salomons

Naast de BOEKENBON accepteren wij ook de VVV-BON en de IRISCHEQUE

STRUIKELSTENEN ONZE FOLDER 4 Mei Open Joodse Huizen 5 mei Huizen van Verzet 5 mei Vrijheidsmaaltijd 6 mei GRATIS FILM VERRADEN VAN ANNE VERRADEN VAN ANNE
Home Nederlandstalige boeken Kinderboeken Engelstalige Boeken Ereading Acties Bij Boekhandel Jimmink Help
Rooseveltlaan 62
1078 NL Amsterdam   
020 - 679 12 44
info@jimmink.eu Boekhandel Jimmink Winkelmandje
ZOEK HIER 
EEN BOEK

De wraak van Vondel

Amsterdam, 29 april 2013. In de Oude Kerk wordt een lijk gevonden. Een onbekende dichter ligt op een grafschrift van Vondel; een letter is gemarkeerd met bloed. Zelfmoord, zegt de politie, maar journalist Maaike van Reede vertrouwt het niet. Samen met professor Olivier Huizinga gaat ze op onderzoek uit en voor ze het weet is ze beland in een doolhof van dichtregels en cryptische verwijzingen.

De wraak van Vondel is een literair labyrint dat teruggaat naar de tijd van Vondel, naar de rederijkers uit de zeventiende eeuw en hun opvolgers in de eeuwen daarna. Op twaalf plaatsen in Amsterdam hebben zij sporen nagelaten, aanwijzingen die leiden naar het best bewaarde geheim uit de vaderlandse geschiedenis. Een geheim met gevolgen voor de troonswisseling.

Aan journalist Maaike van Reede de taak om het mysterie op te lossen. Ze belandt in een doolhof van dichtregels en cryptische verwijzingen en heeft nog achttien uur tot de troonswisseling. De wraak van Vondel is voor de lezers van Dan Brown en IV van Arjen Lubach.


SPEEL JE ROL EN KRIJG JE DEEL'

Frank van Pamelen heeft extra hoofdstukken geschreven die alleen via de quest van izi.TRAVEL te verkrijgen zijn. In vier routes ga je met deze audiotour terug naar het Amsterdam van de rederijkers en volg je de sporen die Vondel en zijn volgers hebben nagelaten.'Elke quest loopt door een bepaalde sector in Amsterdam. Als je er drie goed hebt doorlopen en de vragen en opdrachten goed beantwoord of uitgevoerd hebt, dan verdien je de code die toegang geeft tot de laatste sector. Het ultieme spel kan dan beginnen.


DE VIER STARTPUNTEN

Deze quest is een speurtocht met raadsels en mysteries. Je kunt deze oplossen door op locatie naar aanwijzingen te zoeken. Met de juiste antwoorden ontgrendel je nieuwe uitdagingen.

Vondelpark

Negen straatjes

Oudezijds

Nieuwezijds

E-mailadres: info@jimmink.eu?subject=De wraak van Vondel&body=Ondergetekende bestelt: 

...exx De Wraak van Vondel € 19,99

Doorhalen wat niet gewenst is:

Ik haal mijn bestelling op in de Boekhandel /
Ik wil de bestelling ontvangen op het opgegeven adres. 
(DE BESTELLING WORDT OPGESTUURD NA BETALING VAN DE U TOEGEZONDEN REKENING)

Naam:

Adres:

Telefoon:

De wraak van Vondel

Pamelen, Frank van

Literaire thriller

Paperback

gewicht: 516 g

formaat: 215 x 137 x 34