Exclusieve Pennen
Bijzondere Collecties
Atlassen Reprints Amsterdam Specials Religie - Kunst Fotografie Natuur Cultuur Over Rome Kookboeken Specials Kookboeken op land etc. Reisgidsen per land Openingstijden Anno 1778 ? Concertgebouw Literaire Salon Programma Jimmink Kunst bij Jimmink Preek van de Leek
Activiteiten
Schrijvers Monument
Geschiedenis
In Memoriam FOTO'S 1943 St Wolff Anne Frank
Anne Frank’s
Bookshop
Art & Collectors Editions
Bij Jimmink
XL Editions

Rijks

Masters Of The Golden Age


Paintings

Of The Gallery Of Honour

TASCHEN

Uitgeverij SJA'AR

Judaïca

Ester Scroll Megallah Werkman Chassidische Charlotte Salomons

Naast de BOEKENBON accepteren wij ook de VVV-BON en de IRISCHEQUE

STRUIKELSTENEN ONZE FOLDER 4 Mei Open Joodse Huizen 5 mei Huizen van Verzet 5 mei Vrijheidsmaaltijd 6 mei GRATIS FILM VERRADEN VAN ANNE VERRADEN VAN ANNE
Home Nederlandstalige boeken Kinderboeken Engelstalige Boeken Ereading Acties Bij Boekhandel Jimmink Help
Rooseveltlaan 62
1078 NL Amsterdam   
020 - 679 12 44
info@jimmink.eu Boekhandel Jimmink Winkelmandje
ZOEK HIER 
EEN BOEK

FEYENOORD DE GROOTSTE

INHOUD

860 bladzijden, 3275 foto’s en 50 x 50 cm. Feyenoord de Grootste wordt een boek dat zijn gelijke niet kent. Het grootste, dikste en mooiste Nederlandse sportboek ooit is het summum voor iedere supporter, een ongeëvenaard collectorsitem.


Dit enorme clubboek neemt de lezer en kijker mee op een fascinerende tocht door de rijke geschiedenis van Feyenoord, die begint in 1908 op een veldje bij de Oranjeboomstraat in Rotterdam-Zuid en voert via de gouden jaren dertig, zestig en zeventig naar de 21ste eeuw. Verreweg de meeste verhalen in dit standaardwerk zijn nieuw, veel fotografie is uniek en extra overweldigend door zijn royale afmetingen.


ZO IS HET GEKOMEN

Grote Engelse traditieclubs als Manchester United, Arsenal en Tottenham Hotspur maakten de blits met ongekend grote, zware en dure clubboeken. Een groep trouwe Feyenoord-supporters keek er met meer dan gewone belangstelling naar. Wat zou het geweldig zijn om een dergelijk kunstwerk van een boek voor hun eigen club te maken. De uitgevers van Kick, die eerder het jubileumboek 100 jaar Feyenoord, De Kuip 75 en biografieën van Coen Moulijn en Willem van Hanegem uitbrachten, raakten in gesprek met de supporters en clubleiding die de handen ineensloegen. Maar zou zo’n standaardwerk met een prijskaartje van enkele duizenden euro’s per stuk in Nederland te verkopen zijn?


Celtic gaf de doorslag. Dat ook de Schotse gigant, als intense volksclub vergelijkbaar met Feyenoord, over een XXL-boek beschikt, zorgde voor een doorbraak. Feyenoord moest ook zo’n megaboek naar Brits voorbeeld krijgen, een niet te overtreffen standaardwerk met unieke verhalen, unieke foto’s en een schitterende reeks relikwieën, verzamelobjecten die de hechte band tussen de club en zijn aanhangers symboliseren. Alleen de prijs van het boek wijkt af van de vele duizenden ponden die in Engeland en Schotland gangbaar zijn. 999 euro blijft een groot bedrag, maar voor die prijs krijgt de Feyenoorder onvoorstelbaar veel boek.

Aan het XXL-Boek is in totaal 94 weken gewerkt. Het telt bijdragen van gerenommeerde auteurs en journalisten als Jaap Visser, Matty Verkamman, Wilfried de Jong, Michel van Egmond, Nico Dijkshoorn en Edwin Winkels. In het boek worden de hoogte- en dieptepunten in de historie van Feyenoord uitgelicht, met vele bijzondere verhalen, niet eerder gepubliceerde foto’s en unieke verzamelitems.

XXL-boek -

FEYENOORD DE GROOTSTE

€999,00

E-mailadres: info@jimmink.eu?subject=FEYENOORD XXL&body=Ondergetekende bestelt: 

...ex(x) XXL-boek - FEYENOORD DE GROOTSTE € 999,00
...ex(x) XXL- STATIEF € 69,95

Dit statief wordt alleen geleverd aan kopers van het XXL Boek. Los bestellen is niet mogelijk.

 

Doorhalen wat niet gewenst is:

Ik haal mijn bestelling op in de Boekhandel /
Ik wil de bestelling ontvangen op het opgegeven adres. 
(DE BESTELLING WORDT OPGESTUURD NA BETALING VAN DE U TOEGEZONDEN REKENING)

Naam:

Adres:

Telefoon:

XXL-boek - FEYENOORD DE GROOTSTE

€69,95

STATIEF

Dit statief kan alleen worden geleverd aan kopers van het XXL Boek.